Частна профилирана гимназия Леонардо Да Винчи - гр. Добрич

07.06.2020 Лятна академия

Лятна академия
ЧСУ „Леонардо да Винчи“-Добрич организира Лятна академия „Леонардо“ за ученици от 1-ви до 4 клас.
 

Целта на инициативата е да се предостави възможност на децата да бъдат заедно със свои връстници по време на лятната ваканция, да общуват и се забавляват, както и да научават по интересен начин нови неща за природата и хората и науката. Програмата е отворена за всички деца от съответната възрастова група след предварителен разговор с родителите. Заниманията на академията стартираха на 1-ви юни и ще продължат до края на месец август. В тях са включени: природни експедиции, роботика и програмиране за деца, изящни изкуства, музика, театър, художествени и приложни занаяти, забавни математика и английски език, спортни игри и много изненади.

 

Ангажираността на децата е целодневна, а организацията на  дейностите и приемът на ученици става при строго спазване на всички хигиенни и противоепидемични мерки и само с писмена декларация за информираност и споделена отговорност от страна на родителите.

 

Повече информация за академията можете да намерите на страниците на училището във Фейсбук @leonardoschooldobrich и Интернет www.leonardo-dobrich.com.


Седмица на програмирането в ЧСУ "Леонардо да Винчи" вижте цялата новина 07.06.2020
Заповед за дистанционно обучение в гимназиален етап вижте цялата новина 07.06.2020